VYBARVENÝ BĚH 2022

Pátý, odložený, ročník Vybarveného běhu se v Kroměříži uskuteční 4. června 2022. Všechny, kteří se chtějí „pořádně vybarvit“, zvou po dvouleté pauze způsobené koronavirovými omezeními na trať centrem města pořadatelé, jimiž jsou město Kroměříž a Dům kultury. Vybarvený běh není klasickým závodem, ale šancí, jak protáhnout tělo, vyzkoušet své schopnosti a možnosti, prověřit smysl pro humor a pořádně se vybarvit s pomocí práškových holi barev.

Aktuální a podrobné informace včetně trasy, praktické pokyny a registrační formulář najdou zájemci o účast na webových stránkách www.vybarvenybeh.cz, aktuální informace přináší také facebooková událost. Zaplacené registrace z let 2020 a 2021, kdy koronavirová opatření neumožnila akci uspořádat, zůstávají v platnosti. Cena startovného je až do 4. června 150 Kč na osobu.

Samotný Vybarvený běh je součástí celodenního programu na Velkém náměstí, kde je start i cíl běhu. Připraveny jsou workshopy, hudební, taneční a sportovní vystoupení i stánky s občerstvením. Vyvrcholením programu budou odložené koncerty Barbory Polákové a kapely Tata Bojs, kteří měli vystoupit již v předchozích zrušených ročnících.