Křest kalendáře města Kroměříže na rok 2022

Nástěnný kalendář není jen pomůckou informující o aktuálním datu, případně místem pro poznámky a úkoly svého majitele. Může být také designovým doplňkem interiéru, propagačním předmětem, v případě města představením zajímavých míst, připomínkou z cest a mnohdy také vítaným dárkem.

Kalendář, který na rok 2022 připravilo město Kroměříž, je originálním průvodcem po nejlákavějších místech Kroměříže. Má – stejně jako město – nádech tajemna a neopakovatelnou atmosféru a umožňuje nevšední vidění mnohdy všedních míst a věcí. Díky pohledu svého autora, jímž je fotograf města Luděk Ovesný, ukazuje detaily a především krásu kroměřížských dominant jinak, než tomu bylo doposud. Černobílý luxusní kalendář se zlatými detaily může být vaším průvodcem rokem 2022!

Křest kalendáře se uskuteční ve středu 1. září od 18.30 hodin v prostorách Klubu Starý pivovar. Úloh kmotrů se ujmou starosta města Jaroslav Němec, režisér, scénárista a producent Theodor Mojžíš a herec zlínského divadla a kroměřížský rodák Rostislav Marek, který bude zároveň průvodcem a moderátorem večera.

 

PROGRAM:


STŘEDA 1. 9. 2021

Klub Starý pivovar

18:30 hod.
hudební úvod – kytara, zpěv Marek Soldán

19:00 hod.
představení kalendáře, kmotrů a samotný křest

19:40 hod.
hudební vstup Marek Soldán

20:00 hod.
promítání dokumentárního filmu Barokní velmož


VSTUP ZDARMA